Zwaargewonde na val van flat in Oegstgeest

9

Aan de Irislaan in Oegstgeest is vrijdag aan het begin van de avond een persoon zwaargewond geraakt na een val van een etage van een van de flats. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Het slachtoffer is onderaan de flat gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ter ondersteuning van het ambulancepersoneel werd ook een trauma-arts per helikopter afgezet.

Delen

9 reacties

    • Rien van Vliet op

      Ja, wat bedoelen ze daar nou mee, met dat noemen van namen? Dat zie je ook wel onder andere artikelen. Roepen ze iemand op om te lezen of zo?

  1. Inderdaad vreemd. Ook vreemd dat namen zomaar gepubliceerd worden hier, mag dat wel van de avg?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline