Koe te water geraakt bij De Tuin van de Smid in Leiden

10

Bij De Tuin van de Smid in Leiden is rond kwart over vier een koe te water geraakt. Met gepaste spoed kwam de brandweer ter plaatse om het dier weer op de kant te helpen. Dat lukte en na enige tijd stond het beest weer ongedeerd in de wei. Vol met bagger, dat wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beetje ver🐮ling bij @detuinvandesmid 🐂

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Delen

10 reacties

  1. Martijn van Tol

    In nieuwkoopse plassen zijn wel eens hele kuddes die met warm Weer vrijwillig zelf in het water gaan staan ter verkoeling, dus gepaste spoed was niet perse nodig als het dier niet in panniek is

  2. ’t Is komkommertijd, er gebeurt bijna niets in het slaperige stadje. Medewerkers zitten duimen te draaien, koffie te drinken of met de telefoon te spelen op de redactieburelen van een plaatselijk nieuwsmedium, een enkeling is ingedommeld. De wakkere hoofdredacteur ziet het en besluit in te grijpen: “Hé, verdorie, stelletje luiwammesen, wakker worden, actie! Annan, doe je laarzen aan en ga onmiddellijk de polder in, er staat een koe in het water.”

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De avond van Sleutelstad en De vrijdagavond van Sleutelstad.

Je bent nu offline