Prijswinnaars Peurbakkentocht met video prijsuitreiking

3

Sleutelstad deed vrijdagavond live verslag van de Peurbakkentocht. Toen de laatste deelnemer het podium met de kinderjury en het terras met de grotemensenjury voorbij was gevaren, verstomde ook het commentaar van onze verslaggever IJsbrand Terpstra en begon het wachten op de uitkomst van de beraadslaging van de jury onder leiding van Erick van Zuijlen en, net zo belangrijk, de terugkeer van de deelnemers.

De prijzen in de categorie Bedrijven werden uitgedeeld door jurylid Leendert Beekman. Op drie eindigde Cabana Mexicano, op plek twee het Leiderdorpse kinderdagverblijf Boter, Kaas en Overblijf en op de eerste plaats Rondvaart Leiden die ook de Aad van der Luit trofee in de wacht sleepte met hun Venetiaanse gondel.

In de categorie Particulieren werden de prijzen uitgereikt door meervoudig winnaar Michiel Hoogkamer van Gay café de Roze Beurs die voor het eerst in 18 jaar niet meedeed, maar die naar eigen zeggen volgend jaar zeker weer van de partij is. Op plek drie eindigde Jeroen Volwater met Sneeuwwitje en de schrale dwergen. De Stamgasten werden dit jaar tweede en de eerste prijs ging in deze categorie naar Henny de Vos.

Bij de Verenigingen werd de 3 October Vereeniging nummer drie. Het Da Vinci College werd tweede met hun zonneboot en op de eerste plek eindigde Vriendengroep Nou En.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline