Eerste haringvaatje brengt recordbedrag in het laatje

1

De jaarlijkse haringveiling van het 3 October Gilde kende vanavond een recordopbrengst. In totaal werd er maar liefst 17.500 euro opgehaald voor het goede doel: de viering van Leidens Ontzet voor mensen met een verstandelijke beperking.


Het geld kwam op twee manieren binnen. Er werden twintig aansprekende items geveild, waaronder een koets met tien plekken die meerijdt in de Grote Optocht en het eerste vaatje maatjesharing. Dat ging, niet voor het eerst, naar Piet Sloos.van het bedrijf Steenplaza. Daarnaast werden er loten verkocht voor tien euro per stuk, waarmee kans werd gemaakt op een van de maar liefst 82 items die door het Leidse bedrijfsleven beschikbaar waren gesteld.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline