Brandalarm voor bovenwoning Odessa

De brandweer stond afgelopen nacht al klaar om zo nodig met een stormram de deur van Odessa open te breken, maar dat bleek niet nodig. Na een melding over brand in de bovenwoning, gingen brandweerlieden eerst op inspectie met de ladderwagen. Toen er geen brand geconstateerd werd, ging men onverrichter zake terug naar de kazerne. Of de onbekende melder daadwerkelijk iets heeft gezien of dat het om een valse melding ging, is niet bekend.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline