Werkterrein RijnlandRoute slaat Dag van de Bouw over na dodelijk ongeval

3

Aanstaande zaterdag is het Dag van de Bouw. Verspreid over Nederland stellen 141 projecten hun bouwplaats open voor het publiek. In onze regio zijn dat er vijf. Het was de bedoeling dat ook de startschacht van de Rijnlandroute bezocht kon worden in de Oostvlietpolder. Vanwege het dodelijke ongeval dat vorige week op de bouwplaats gebeurde heeft de projectorganisatie besloten dat het niet gepast is om mee te doen aan de open dag.

Plaatsen die in onze regio bezocht kunnen worden zijn de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt in Leiden, de nieuwbouwprojecten Offem Zuid en het Centrumgebouw ’s Heeren Loo in Noordwijk, De Bloem Bougainville in Rijnsburg en De Wals / Hoogkamer in Voorhout.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline