Valpartij uit raam in appartementengebouw Stevenshof

12

Afgelopen nacht is om 1.30 uur iemand uit een raam gevallen bij een appartementengebouw aan het Maartje Offerspad in de Leidse Stevenshof. Omdat niet meteen duidelijk was hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer waren, werden niet alleen politie en ambulance ingeschakeld, maar ook een traumahelikopter. Die is uiteindelijk niet geland.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het slachtoffer werd in eerste instantie op straat onderzocht en is toen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van de val.

Delen

12 reacties

 1. Raymond Hen

  Is mijn bovenbuurman
  Ik heb hem gevonden nadat ik een enorme klap hoorde en gekreun.
  Ik heb hem eerste hulp verleend voor zover mogelijk, hij woont hier pas en sprak geen Nederlands, ik heb hem wakker kunnen houden tot de ambu kwam.
  Voor zover ik nu weet, ligt hij op de IC.
  Hopelijk komt het goed.

  • Klasse dat je de eerste hulp hebt verleend. Ook voor jou zal het een heftige ervaring zijn geweest, dat is niet niks. Maar je kan trots op jezelf zijn.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline