Odessa heet weer Odessa en is weer een kroeg

47

Club Jaune dat begin dit jaar door eigenaar Bert Jansen in de markt werd gezet als opvolger van Café Odessa is niet meer. Het concept is mislukt en Jansen keert op zijn schreden terug. Odessa is weer gewoon Odessa. de kroeg zoals Leiden die al decennialang kent aan de Hogewoerd. “Odessa is terug!⁣ Kom langs voor ouderwetse gezelligheid, goede muziek, leuke mensen,” aldus Jansen via de Facebook-pagina die nog wel Jaune heet.

Delen

47 reacties

  1. Bert Jansen de grootste oplichter van leiden er wordt drugs verkocht daar en pillen gemeente doet er niks aan

  2. Bravo, eens Odessa altijd Odessa! Dat nieuwe verhaal vond ik echt idioot, nergens op gebaseerd. Ik ga binnenkort weer borrelen bij Odessa.

  3. Ilias Elmarsse

    Bert Jansen moedig.
    Je ziet me snel met een club vrienden die wel een glaasje lusten🤪 Wail Wail Robin Streeder Bas Sanders Richard Lagas

  4. Xavier Baudet

    Wat bezielt zo’n Jansen ook om ineens te denken dat je met zo’n maffe naamswijziging ineens gaat scoren? De kroeg is wel de laatste plek waar de burger zin heeft in dat soort hippigheid. Ja je hebt natuurlijk hippe kroegs. Odessa bijvoorbeeld, maar ook daar wil de klant gewoon z’n oude vertrouwde ‘where everybody knows your name’. En ook die van de kroeg dus.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline