Waterpolocoach Koen P. maandag op vrije voeten

Koen P. komt maandag op vrije voeten. De Leidse waterpolocoach wordt verdacht van verschillende zedenmisdrijven waaronder de verkrachting van twee waterpolosters in de tijd dat hij verbonden was aan ZLV-1886. P. zit al een jaar in hechtenis en de rechtbank weet nog niet wanneer zijn zaak inhoudelijk behandeld kan worden. In maart merkte de voorzitter van de rechtbank tijdens een regiezitting al op dat de factor tijd een rol zou kunnen gaan spelen als P. opnieuw zou vragen om zijn berechting in vrijheid te mogen afwachten.

P. komt weliswaar voorlopig vrij, maar krijgt wel strenge voorwaarden opgelegd. Ook moet hij een enkelband dragen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline