3 October Vereeniging zoekt figuranten voor Grote Optocht

38

Elk jaar lopen er in de Grote Optocht op 3 oktober enkele honderden figuranten mee. Sommigen al velen jaren. Alleen dankzij hun inzet kan de optocht steeds weer succesvol worden gehouden. En dus doet de organiserende 3 October Vereniging ook dit jaar weer een beroep op stads- of regiogenoten die het leuk vinden om eens mee te lopen.

In de ochtend van 3 oktober verzamelen alle figuranten zich op een locatie aan het begin van de optocht. Daar krijgen zij hun kostuum en worden ze geschminkt door de professionele grimeurs van Hoppezak en de Roze Draakjes. Na een intro van de commissarissen van de Optochtcommissie vertrekt de stoet exact om 13.00 uur vanaf de Zoeterwoudsesingel. En weer of geen weer, het publiek staat altijd rijen dik langs de route.

Enkele zaken om te overwegen voordat je je aanmeldt:  De optocht lopen duurt ongeveer drie uur en de afstand is zo’n zes kilometer. Voor de figuranten is er koffie, thee, frisdrank en broodjes. Na afloop ontvangen alle deelnemers een cadeautje.

Inschrijven of aanmelden als figurant kan via de website van de 3 October Vereeniging.

Delen

38 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline