Ruim honderd fietswrakken verwijderd in Slaaghwijk

4

Handhavers van de gemeente Leiden hebben in een gecoördineerde actie in april de Slaaghwijk schoongeveegd. Uit het flatgedeelte van de Merenwijk werden meer dan honderd wrakfietsen, zes verouderde aanhangers en zestien zwervende winkelwagens verwijderd.

Ook zijn op basis van meldingen verschillende bekeuringen uitgedeeld voor het dumpen van huisvuil. Het gehele jaar door voert Handhaving ‘Clean Sweeps’ uit in verschillende delen van Leiden. Op dit moment gebeurt dat in de Lammenschansdriehoek en Polderpark Cronesteyn.

Delen

4 reacties

  1. Leiden Digitaal op

    Wel toevallig dat het altijd daar is! De meeste bende en vuil en winkelwagentjes en andere zooi word daar gedumpd, de rest van Leiden valt dan nog wel mee…………geloof ik?

    • Nou leiden noord en de kooi is vaak ook zooi kan hier bijna iedere dag de gemeente op twitter berichten over bende troep die her en dr door de wijk ligt

  2. Henkspermatank op

    Oh oh wat een prestatie zeg. Chapeau voor deze topdetectives. Zou detective Columbo jaloers op worden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline