Museumnacht, de Kale Zangeres en Beelden in Leiden bij Cultuur 071

Op Zaterdag 18 mei vindt weer de Museumnacht plaats. De aftrap is op 17.00 uur op de Beestenmarkt. De Museumnacht Leiden wordt georganiseerd vanuit de Stichting Museumnacht Leiden, die de organisatie elk jaar over laat aan studenten van studentenvereniging Quintus. In de studio zijn Iris Muste, verantwoordelijk voor de PR en Rebecca Jong, voorzitter.
www.museumnachtleiden.nl

 

Toneelgroep Al Dente bestaat dit jaar 25 jaar en trapt het jubileumjaar af met een reprise van de succesvoorstelling waarmee het in 1994 debuteerde: De Kale zangeres van Eugène Ionesco. Met acteurs Bram Wildeman en Iris de Loor gaan we ons verdiepen in dit bizarre stuk.
Locatie: Galerie Café Leidse Lente
Entreeprijs: € 10,-.
www.aldente.nl

 

Vanaf donderdag 16 mei tot en met 4 augustus zijn op de Hooglandse Kerkgracht weer beelden te zien van tien jonge, getalenteerde kunstenaars. Deze tentoonstelling wordt voor de 8e keer georganiseerd door Beelden in Leiden.
Met Henriette van der Linden, voorzitter, en Sandrine van Noort, curator, praten we over de tentoonstelling en over de toekomst.
www.beeldeninleiden.nl

 

De muziekagenda van Peter Visser kan je terugvinden op muziekgezien.blogspot.com en de gehele uitzending kan je hier terugluisteren:

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline