Mogelijke schietpartij in Katoenpark of Lakenplein

1

Rond 22.00 uur werd de politie gewaarschuwd, omdat er schoten gehoord zouden zijn bij het Katoenpark of het Lakenplein. Volgens de melder was er sprake van een ruzie tussen meerdere personen, mogelijk twee groepen. Daarbij zou in de lucht geschoten zijn. De politie kwam met veel manschappen ter plaatse en heeft lange tijd onderzoek gedaan. Daarbij werden geen aanwijzingen gevonden dat er daadwerkelijk geschoten zou zijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rond 23.30 uur liet de politie weten dat er twee aanhoudingen waren verricht. De betrokkenheid van de twee opgepakte mannen wordt onderzocht.

Delen

1 reactie

  1. Tot kwart voor tien was ik op een bijeenkomst op Huis op de Waard. Wat mij opviel dat er veel auto’s langs reden vanuit de Kaarsemakerstraat o.a. een betrekkelijk klein witte auto kwam een aantal keren langs.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline