Honderden Leidse fans naar basketbal bekerfinale in Zwolle

Op 31 maart speelt ZZ Leiden Basketbal in Zwolle de bekerfinale tegen Landstede Basketbal Zwolle. De uitwedstrijd belooft al met al een mooi Leids feestje te worden. In het Landstede Sportcentrum is plaats voor 1.200 toeschouwers. Voor Leiden zijn er vierhonderd kaarten beschikbaar die vrijwel allemaal al zijn verkocht, meldt voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden Basketbal. “Eenderde van het publiek bestaat volgende week dus uit Leidse fans en reken maar dat ze lawaai maken voor tweederde”.

Chris de Waard blikte met voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden al even vooruit op de bekerfinale in Zwolle.

De wedstrijd in Zwolle begint om 13.30 uur. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website van ZZ Leiden Eredivisie Basketball.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline