Wat valt er te kiezen bij het waterschap? Partijverschillen, uniek geluid? (Aflevering 7)

Op 20 maart gaan we naar de stembus voor de waterschapsverkiezingen. In de Leidse regio wordt gestemd voor het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Rijnland. In deze serie gaan we in gesprek met zes lijsttrekkers over wat er te kiezen is. Tot en met 17 maart verschijnt er iedere dag een nieuwe aflevering.

Aflevering 7: Partijverschillen, uniek geluid? (Video: Chris Aalberts en Reanne van Kleef).

In de laatste aflevering kijken we terug op deze serie. Er zijn allerlei politieke thema’s in het waterschap de revue gepasseerd. Soms waren de verschillen tussen de partijen groot, soms minimaal. De vraag aan de lijsttrekkers is daarom tot slot wat hun partij in het waterschap zo uniek maakt.

Deze productie is tot stand gekomen met steun van het Leids Mediafonds.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline