Noodkap aan Herensingel: Brandweer haalt boom om

3

Een enorme taxus aan de Herensingel is gisteren door de brandweer verwijderd. De boom stond in de harde wind vervaarlijk heen en weer te deinen en dreigde op het wegdek te vallen. Ook een steiger bij de naastliggende woonboot werd door de wortels op en neer geduwd. Tijdens de werkzaamheden was de Herensingel tussen de Alexanderstraat en de Prinsenstraat afgesloten.

Delen

3 reacties

  1. Taxus is enorm sterk, groet heel langzaam en kan niet omwaaien. Het zal om een schijncypres zijn gegaan, die zijn minder stevig en groeien ook veel hoger en minder stevig.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline