Omstanders redden dronken man uit het water

3

Een stomdronken man is vanavond rond  20.00 uur op de Oude Singel in Leiden in het water gevallen. Er werd direct groot alarm geslagen en onder andere een duikteam van de brandweer ging ter plaatse.

De dappere duikers hoefden niet het ijskoude water in. Het slachtoffer was inmiddels door omstanders op de wal getrokken. Hij kreeg van de brandweer meteen een warmtefolie omgeslagen en werd in de brandweerwagen gezet om op te warmen.

Zodra de ambulance arriveerde, werd het slachtoffer vrolijk zwaaiend naar de ziekenwagen gebracht die hem voor controle overbracht naar het ziekenhuis.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline