Jeugdhulp van Holland Rijnland naar Leidse regio

Sinds de jeugdhulp in 2015 een taak werd van de gemeenten, is die zorg in Holland Rijnland-verband vormgegeven. Dat gaat de komende jaren veranderen. De jeugdhulp wordt voortaan op kleinere schaal georganiseerd, zodat maatwerk leveren naar verwachting makkelijker wordt.

Chris de Waard in gesprek met de Leidse wethouder Marleen Damen over de doorontwikkeling van de organisatie van de jeugdhulp in de Leidse regio.

Leiden gaat samen met Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude aan de slag met de jeugdhulp. Voorschoten sluit naar verwachting later ook aan, maar die gemeente werkt op het gebied van de jeugdhulpverlening nu nog samen met de regio Haaglanden. Voorschoten heeft echter aangegeven nadrukkelijker te willen aansluiten bij de Leidse regio.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline