Gewijzigde aankomstplaats Sinterklaas in Zoeterwoude-Rijndijk

In verband met werkzaamheden bij Jachtbouw Thijssen in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen Sinterklaas en zijn pieten op zaterdag 24 november niet aanmeren in de haven van de jachtbouw. Toch zal de Sint niet stilletjes aan het dorp voorbij gaan. Om 13:30 uur zal de goedheiligman ontvangen worden op de rotonde van de Hoge Rijndijk en de Oranjelaan.

Na de aankomst zullen de Sint en pieten de kinderen in optocht volgen naar de Eendenkooi voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Om 15:00 uur vertrekt Sinterklaas weer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline