Bedrijfswagen in brand gestoken in Voorschoten

2

Het busje van een onderhoudsbedrijf is vanavond rond 21.50 uur in brand gestoken. Dat gebeurde in de Burgemeester Van Eijklaan in Voorschoten. Volgens getuigen zijn er direct nadat de vlammen oplaaiden twee personen weggerend in de richting van treinstation De Vink op de grens van Voorschoten en Leiden.

De politie is naar aanleiding van de getuigenverklaring direct naar De Vink gereden. Daar is inmiddels een scooter in beslag genomen en ook hebben agenten twee zakken met bewijsmateriaal veiliggesteld. Of er ook aanhoudingen zijn verricht is nog niet duidelijk.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline