Lakenhal opent met feestweekeinde in juni volgend jaar

Save the Date! In het weekeinde van 15 en 16 juni heropent Stedelijk Museum De Lakenhal na een megaoperatie waarbij de bestaande bouw is gerenoveerd en het museum bovendien flink is uitgebreid met een nieuwe vleugel aan de Lammermarkt. “Het museum wordt dat weekeinde teruggegeven aan het publiek.”

Om het publiek ook een actieve stem te geven heeft het museum een vragenlijst opgesteld waarbij iedereen zijn of haar mening kan geven over tal van aspecten. “In het vernieuwde Museum De Lakenhal bieden we je graag een breed scala aan verrassende, inspirerende activiteiten. Om een relevant en aansprekend aanbod te kunnen (door)ontwikkelen, zijn we heel benieuwd wat jij in het nieuwe museum wilt zien, doen en meemaken.” De antwoorden van het publiek gaat het museum gebruiken bij het vormgeven van het nieuwe publieksprogramma.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline