Live-uitzending Minikoraal vanaf Trigon-terrein

2

Omdat de Garenmarkt ook dit jaar niet beschikbaar is voor het Minikoraal, zingen de duizenden basisschoolleerlingen hun liedjes net als vorig jaar op het terrein van Sporting Trigon. Prima plek, maar met één nadeel, er is geen ruimte voor publiek. Sleutelstad zendt het Minikoraal echter helemaal uit en dus kan iedereen er toch gewoon van meegenieten.

De uitzending is begonnen. Klik op vernieuwen of F5 om de uitzending te starten.

 

Delen

2 reacties

  1. Op de Garenmarkt is ook al een aantal jaren geen plek voor publiek. En dan was de boel ook nog afgeschermd met zeildoek. Ik was daar met mijn kleinzoon van twee, maar moest ‘buiten’ blijven. We konden alleen maar horen, want je kon niets zien. Een behoorlijke teleurstelling, dus.

  2. Een mooie uitzending door Sleutelstad met zeer scherpe opnamen en erg afwisselend. Dit in tegenstelling tot Unity met onscherpe beelden en een vaste camera-opstelling. Jammer!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline