Lichaam Leidse studente gevonden in Indiase hotelkamer

3

De 24-jarige Leidse studente Linda Irene Heijker is in de Indiase stad Chennai dood aangetroffen in haar hotelkamer. Dat meldt het AD op basis van berichtgeving van Indiase media. Hotelpersoneel vond de Leidse afgelopen donderdag nadat ze aan het begin van de middag nog niet had uitgecheckt. Volgens de krant India Today gaat de lokale politie uit van zelfdoding, maar dat wordt nader onderzocht.

Heijker kwam afgelopen maandag aan bij het hotel waar ze incheckte als journalist.

 

Delen

3 reacties

    • Dagelijks worden tientallen tot honderden mensen vermoord, afgezien van oorlogshandelingen. Ook het aantal dagelijkse zelfdodingen is aanzienlijk. Een zeer zeer beperkt aantal daarvan haalt nieuwskolommen.
      Enige zinnige strekking van uw commentaar zou de verzuchting zijn: “Al weer iemand die stemming maakt onder een Sleutelstadbericht????”. Maar dat zult u niet bedoeld hebben, want dan zou u er zelf niet aan bijdragen. Wat u wel bedoelt, blijft in nevelen gehuld.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline