Waterpolocoach Koen P. voor rechtbank wegens verkrachting minderjarigen

6

Koen P, de Leidse waterpolocoach die in juni werd aangehouden na enkele aangiftes wegens ontucht, wordt ervan verdacht een 17-jarige speelster die hij onder zijn hoede had te hebben verkracht. Daarbij zou hij geweld hebben gebruikt. Dat blijkt uit de dagvaarding die tegen hem is uitgebracht. Over een week staat P. voor het eerst voor de rechter.

Koen P. zou zich vorig jaar aan het meisje hebben vergrepen tijdens een trainingskamp in Servië. De coach was daar met de waterpoloërs van het Regionaal Trainings Centrum (RTC) . Het misbruik ging in Nederland door tot aan de arrestatie van P die zich volgens de dagvaarding ook schuldig heeft gemaakt aan ontucht met een meisje van 15.

Delen

6 reacties

    • Koen P. is geen pedofiel maar een man zoals u (d.w.z. die seksueel op vrouwen valt). Het is wat vermoeiend, al die witte mannen die problemen veruiterlijken willen. Nazi’s zijn monsters. Terroristen zijn monsters. Pedofielen zijn monsters. En dan blijkt je onopvallende, aardige buurman er een te zijn. Of vinden anderen jou zo een monster. “Ophangen!”, verzamelen ze zich ze al voor je huis, jij onopvallende, aardige buurman. Daar gaat de eerste steen al door je ruit. Je wilt met ze praten. Maar ze hebben hun oordeel al klaar. Jammer voor je.

    • U gaat het vast ontkennen, maar uit uw reactie spreekt een lage dunk van honden. Pas op voor fanatieke viervoetervrienden. Mogelijk eisen ze om deze reden uw hoofd. ‘Afmaken, die aso’, roepen ze. En ‘Als je een vriend zoekt, is een hond de enige kandidaat op aarde!’. Sommige mensen denken nauwelijks na voor ze handelen.

    • Eus de Watergeus op

      Nou Wim de beschaafde rechtsstaat is duidelijk niks voor jou. Misschien kun je je geluk eens beproeven in India; dat land voert als een van de weinige de doodstraf uit voor verkrachting. Ook eigenrichting en lynchpartijen zijn daar meer ingeburgerd, dus dan heb je geen last meer van die lastige veronderstelde onschuld die jou belemmert om een medemens te slopen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline