Serie aanrijdingen op A4 bij Zoeterwoude

2

Op de parallelbaan van de A4 tussen Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp in de richting van Den Haag heeft aan het begin van de avond een kop-staartaanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Daarbij is een van de betrokkenen lichtgewond geraakt.

Op het moment dat de twee auto’s op de vluchtstrook stonden om de aanrijding af te handelen, deden zich op de parallelbaan kort na elkaar nog twee aanrijdingen voor. Daarbij ontstond alleen materiële schade.

De schadeformulieren zijn vervolgens elders ingevuld om nog meer problemen te voorkomen.

Delen

2 reacties

  1. Zolang de naam ‘Voorschoten’ niet vaker op de borden staat, zal het blijven gebeuren dat mensen op het laatste moment proberen af te slaan – nadat ze te laat ontdekt hebben dat ze de afslag in de tunnel moeten hebben – en niet verderop. Al die botsingen kunnen hier wel eens mee te maken hebben.
    Te gek dat Zoeterwoude en Vlietland een paar keer op de borden staat, maar Voorschoten niet. Alleen bij afslag Hoogmade krijg je één keer Voorschoten te zien voor de afslag; als je die mist als je achter een hoge vrachtwagen zit, ga je in de tunnel de mist is > boem is ho!

  2. Moet je nagaan wanneer na 2023 die volkomen overbodige en groen vernietigende roetriool Rijnlandroute dadelijk tussen A4 en A44 ligt. Met complex in- en uitvoegers met name bij de “smalle” A44 die nu al dagelijks files geeft. De haastige, verwende, fossiele autoverslaafden zullen dan nog meer aanrijdingen en dodelijke verwondingen veroorzaken. Sleutelstad krijgt zijn handen vol aan meldingen.
    De A4 wordt verbreed naar drie rijstroken per baan. De voormalige VVD asfalt minister Melanie Schul(d)tz stopte er nog maar eens 50 miljoen euro in. Weggegooid geld, want het verwende autoverslaafd NL vult het gat direct op. Want meer en bredere wegen zijn achterhaald in een tijd dat klimaataccoorden juist naar een tegenbeweging moeten leiden. Meer wegen, doodlopende wegen. Punt!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline