Zomerse 50 ook dit jaar weer via Sleutelstad FM

Ook dit jaar is Sleutelstad FM weer één van de circa 150 radiozenders uit Nederland en België die de Zomerse 50 uitzenden. Op zaterdag 18 augustus tussen 13.00 uur en 17.00 uur worden de vijftig populairste zomerhits aller tijden uitgezonden. De samenstelling gebeurt aan de hand van de online stemmen van de luisteraars van de deelnemende zenders. Dat stemmen kan tot en met zondag 12 augustus via www.zomerse50.nl.

Maandag de uitslag
Aanstaande maandag wordt de eindlijst van de Zomerse 50 bekend gemaakt. Hoge ogen gooien in ieder geval Daddy Yankee met Dura, Calvin Harris & Dua Lipa met One Kiss en Luis Fonsi & Demi Lovato met Echame la culpa.

De Zomerse 50 wordt op Sleutelstad FM gepresenteerd door Melle Tuik en Sven Brandenburg. Aansluitend wordt tussen 17.00 uur en 19.00 uur de Sleutelstad 30 uitgezonden.

Luisteren kan via 93.7 FM in de ether, 102.4 kabel en online via deze site en mobiel via de verschillende radio-app’s.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline