Cheque voor Dierenambulance regio Leiden

De dierenkliniek in de Stevenshof heeft een cheque van 292 euro overhandigd aan de Dierenambulance regio Leiden. De dierenambulance gebruikt het geld voor de inrichting van de onlangs aangeschafte dierenambulance.

De cliënten van Dierenkliniek Stevenshof kunnen met een klantenkaart punten sparen waarmee ze korting krijgen bij volgende behandelingen. Ze kunnen deze punten echter ook doneren aan een goed doel en dat hebben veel klanten gedaan. De afgelopen maanden was door de dierenartsen als goed doel voor de Dierenambulance regio Leiden gekozen.

De klanten hebben een bedrag van 292 euro bijeen gespaard. Dierenarts Marie-José van Lochem – Verruijt  overhandigde aan Yvonne Hijman, coördinator van de dierenambulance, een oorkonde waarop het resultaat van de actie was vermeld.

Yvonne Hijman is blij met het resultaat. “Wij zijn voor ons werk financieel afhankelijk van bijdragen van onze donateurs en acties als deze, daarom zijn we de dierenkliniek Stevenshof heel dankbaar”. Binnenkort wordt een nieuwe ambulance afgeleverd en die moet nog worden ingericht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline