Tweetal aangehouden na achtervolging Leiden

6

De politie  heeft aan het einde van de middag twee personen aangehouden in Leiden. Dat meldt AS Media. Rond half zes werd een auto na een achtervolging klemgereden op de hoek van de Herensingel en de Os en Paardenlaan.

Na de aanhouding zijn de twee personen overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie laat weten dat het om een kleine zaak gaat, maar nog niet aan kan geven waarom de personen zijn aangehouden.

Delen

6 reacties

    • Eus de Watergeus op

      Die redenering deugt niet. Het is jammer dat de politie niet meer loslaat want hierdoor weten we eigenlijk maar heel weinig. Maar goed dat heet rechtsbescherming.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline