Zoeterwoude plaatst ondergrondse containers terug

Eerder deze maand liet de gemeente Zoeterwoude de recent geplaatste ondergrondse afvalcontainers allemaal weer weghalen. Er bleek een technische aanpassing nodig te zijn om de containers klaar te maken voor het gebruik. Vrijdag plaatste de gemeente de containers terug. Vanaf maandag 16 juli ontvangen inwoners van Zoeterwoude een afvalpas waarna ze de ondergrondse containers direct kunnen gebruiken.

Op de website van de gemeente Zoeterwoude is te zien waar de ondergrondse afvalcontainers voor restafval zijn geplaatst.

Laatste inzameling met minicontainers
Op maandag 23 en dinsdag 24 juli worden de grijze minicontainers voor het laatst door de gemeente geleegd. Deze inzameldagen staan niet in de afvalwijzer, maar worden wel uitgevoerd. Inwoners ontvangen binnenkort bericht over het inleveren van de minicontainers.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline