Gewonde en fikse file bij botsing op N11

4

Twee auto’s zijn vanmorgen rond 9.30 uur op elkaar gebotst op de N11 bij Zoeterwoude. Daarbij is één inzittende gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een half uurtje voor de aanrijding vond enkele honderden meters verderop ook al een ongeval plaats met een motorrijder.

Door de aanrijding en de afwikkeling ervan was één rijbaan geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstond een fikse file.

Delen

4 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline