Ook Nederlandse Zwembond geschrokken van aanhouding Leidse waterpolo-coach

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) is geschrokken van de aanhouding van coach Koen P. van de Leidse zwem- en waterpolovereniging ZVL-1886. Dat meldt de bond in een verklaring. “De KNZB is vanzelfsprekend erg geschrokken van deze zaak en staat in nauw contact met ZVL-1886 en de politie. In verband met het lopende onderzoek, doet de KNZB verder geen mededelingen over deze zaak.”

P. werd vorige week opgepakt nadat twee minderjarige meisjes aangifte tegen hem deden van grensoverschrijdend gedrag. Eind vorige week besloot de rechter-commissaris dat de waterpolocoach in ieder geval nog twee weken in voorarrest blijft. Het onderzoek loopt nog.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline