ZZ Leiden nam met spelers en fans afscheid van het basketbalseizoen 2017 – 2018

In een volle Hometown Lounge van ZZ Leiden werd donderdagavond afscheid genomen van de huidige spelersploeg. Wie er volgend jaar terugkeren in de basis van ZZ Leiden wordt een dezer weken bekend gemaakt. Hoofdtrainer Paul Vervaeck keert in elk geval niet meer terug. Na een paar jaar op en neer rijden naar Leiden gaat hij definitief terug naar België. Daar gaat hij op 5 minuten afstand van zijn huis in Mechelen de Kangoeroes trainen.Voorzitter Marcel Verburg keek kort terug op het afgelopen seizoen. De finale om de landstitel tegen Donar was net een stapje te hoog, maar we zijn heel tevreden met een 2e plaats en kijken alweer vol spanning uit naar het nieuwe seizoen. Alle spelers werden nog een keer naar voren geroepen en ontvingen het ZZ Leiden shirt met hun naam. Na de toespraken en de groepsfoto namen de spelers alle tijd om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline