Archery Attack: tikkertje met pijl en boog

Voor degene die op zoek is naar een nieuwe sport of een leuk idee voor een verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje is ‘Archery Attack’ misschien wel wat. Een soort trefbal of aftikspel met pijl en boog, waarbij de pijlpunt is vervangen door een zachte dop. Minder gevaarlijk dus dan het op het eerste gezicht klinkt, maar wel een leuke en speelse manier om in beweging te komen.

Paul van Ark is vakleerkracht oftewel gymmeester in het basisonderwijs en altijd op zoek naar iets nieuws om kinderen aan het sporten te krijgen. Archery Attack is momenteel de nieuwe trendsport die hij met zijn bedrijf Prima Events aan de man probeert te brengen.

Woensdag 6 juni is er in de 3 Octoberhal een kennismakingsmiddag voor kinderen vanaf negen jaar. Voor de meeste kinderen die jonger zijn is de boog te zwaar. DIe middag krijgen kinderen een korte uitleg en gaan dan vooral zelf ervaren wat Archery Attack is en wat er allemaal mogelijk is.

Gerry van Bakel in gesprek met Paul van Ark over Archery Attack in Sport071.

Speciale kleding is niet nodig, maar wel graag indoor gymschoenen aan. Voor gezichtsmaskers wordt gezorgd, want ook al zit er geen punt aan de pijl, je wilt hem toch niet in je oog krijgen. Paul van Ark zegt dat ze de sport zo laagdrempelig mogelijk willen aanbieden, vandaar deze gratis inloopmiddag en het proefpakket van vijf weken voor 25 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website of kom op woensdag 6 juni naar de 3 Octoberhal. Van 13.00 tot 16.00 uur staat de deur voor je open.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline