ZZ Leiden wint ook tweede wedstrijd in best-of-7 serie

Nadat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball afgelopen week al de eerste wedstrijd uit de best-of-7 serie in de halve finale van de basketball playoffs van Landstede Zwolle won, wisten de Leidenaren ook de tweede match op hun naam te zetten. ZZ Leiden won in eigen huis met een miniem verschil van 78-74. De volgende wedstrijd is vanavond in Zwolle.

Interviews met Paul Vervaeck, Sergio de Randamie en Worthy de Jong door Rolf Marselis. (Video: Hans Stauttener).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline