Kind raakt zwaargewond na val in het water

13

Vanmiddag heeft er omstreeks 15.15 uur een ongeval plaatsgevonden aan de Libellenveld in Leiden.

Een kind raakte door onbekende oorzaak te water. De hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter zijn naar het ongeval gekomen. Het kind is ter plekke gereanimeerd. Vervolgens is het slachtoffertje met spoedtransport zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Delen

13 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

112 - Redacteur voor Sleutelstad

Je bent nu offline