Openluchtzwembad de Vliet nog even zonder zonnepanelen

2

Vandaag ging buitenbad De vliet voor het eerst sinds de winter weer open. Enkele tientallen zwemmers stonden ondanks het koude weer klaar om voor het eerst weer buiten te zwemmen. Eigenlijk zouden gelijk met de seizoensopening ook de recent geplaatste zonnepanelen officieel in gebruik worden genomen door wethouder Dirkse (duurzaamheid), maar het werk is uitgelopen en de panelen moeten nog worden aangesloten. Waarschijnlijk volgt de ingebruikname nu over twee weken.

Vanaf morgen neemt ook een nieuwe exploitant voor de horeca van het zwembad de nu nog kale ruimte onder handen. Die nieuwe exploitant is Gert-Jan van der Hoeven van Bagels & Beans.

Zwembad de Vliet is het komende zwemseizoen op werkdagen open van 7.00 uur tot 19.00 uur. In de weekeindes is heet zwembad geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

  1. Daan van der Keur op

    Vandaag heerlijk buiten gezwommen in De Vliet. Het water was voortreffelijk qua temperatuur. Vanaf nu elke dag buiten zwemmen t/m eind augustus.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline