Zevende editie Slag om Leiden haalt wederom recordbedrag op

3

Tijdens de zevende editie van De Slag om Leiden is vanavond een bedrag van 46.183 euro opgehaald voor Hospice Issoria. Dat is net iets meer dan het recordbedrag van vorig jaar; toen werd er 46.000 euro opgehaald. In de sociëteit van Minerva streden 76 teams om de eer door het uitvoeren van uiteenlopende vragen en opdrachten.

Tijdens de ‘grootste pubquiz van Leiden’ moesten vragen worden beantwoord als ‘Welke bands traden ooit op in de Groenoordhallen?’ en moesten de teams oud-Leidse woorden herkennen die door een grunter werden voorgedragen. Het team van wijngroothandel Vinites behaalde het meeste aantal punten en ging er met de eer vandoor. Het team van belastingadviesbureau HBK werd tweede, gevolgd door het team van de Pieterskerk op de derde plaats.

Barry Badpak
Tijdens het nakijken van de opdrachten waren de heren van Barry Badpak te gast om te zaal te vermaken met een aantal Leidse klassiekers. Even wat sfeer proeven en meezingen met de ruim vijfhonderd aanwezigen? Sleutelstad zond het optreden live uit.

Sleutelstad was de hele avond bij de Slag om Leiden en zond het optreden van Barry Badpak live uit.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline