Lentebierwandeling langs zes authentieke Leidse cafés

31

Bierliefhebbers kunnen weer deelnemen aan de Lentebierwandeling. Op zondag 22 april vindt de zesde editie plaats van het succesvolle evenement. Deelnemers bezoeken met het originele proefglas in de hand zes authentieke Leidse cafés en proeven zes lentebieren met een bijpassend hapje. Wie de wandeling volbrengt krijgt na afloop ook nog een oorkonde.

De Lentebierwandeling is een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. De wandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Lentebierwandeling kost 29,50 euro. Deelnemers ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen.

Op de dag zelf is er geen verkoop in de cafés. Een beperkt aantal kaarten is dan te koop van 13.30 tot 14.30 uur in de museumtuin van Volkenkunde bij de stand van Bierwandeling.nl. De kaarten kosten op de dag zelf 32,50 euro, zolang de voorraad strekt.

Inschrijven en meer informatie op www.bierwandeling.nl.

Delen

31 reacties

  1. zou wel willen maar heb de pegels er niet voor!! Ik sta open voor donaties.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline