Twee aanhoudingen en gewonde bij vechtpartij in studentenhuis

1

In een studentenhuis aan de Verbeekstraat in Leiden heeft zondagochtend een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij is de politie met veel eenheden ter plaatse gekomen, net als meerdere ambulances en een traumahelikopter. Uiteindelijk is één persoon gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Twee personen zijn aangehouden.

De politie kreeg even voor tien uur de melding dat er gevochten werd in een studentenhuis. Daarop werden meerdere eenheden die kant op gestuurd, waaronder een hondengeleider. Die wisten de rust rond de woning weer terug te laten keren, waarbij een 26-jarige man uit Leiden en een 23-jarige vrouw uit Katwijk zijn aangehouden.

Volgens getuigen zou er gestoken zijn met een mes, maar dat kan de politie nog niet bevestigen. Die doet op dit moment verder onderzoek in de zaak, waarbij de woning met een politiehond is doorzocht. De politie sluit niet uit dat er, naast de twee aangehouden personen, nog meer personen betrokken zijn geweest bij de vechtpartij.

 

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline