Vrachtwagenchauffeur botst op politiewagen en voertuig Rijkswaterstaat

9

Op de A4 ter hoogte van Zoeterwoude is vanmorgen om 7.30 uur een vrachtwagenchauffeur op enkele hulpverleningsvoertuigen gebotst. De man bleek onder invloed van alcohol en drugs. Er raakte niemand gewond. De man is gearresteerd. De voertuigen stonden opgesteld in verband met de afwikkeling van een eerder ongeval.

Delen

9 reacties

  1. Martin Kroon op

    Hier hadden doden kunnen vallen, dus: laat hem maar zitten tot de zitting! En de rekening van deze brokken én een boete van1000 euro per uur voor de files naar de werkgever. Die heeft nu niets aan zijn verzekeraar, die keert niet uit.

  2. Nederlands bedrijf (een v.o.f. nota bene) en een Nederlands nummerbord. Dat is alvast een forse tegenvaller voor het groepje xenofobe schreeuwers op deze reaguursite. Blijft de vraag hoe het mogelijk is dat een benevelde cowboy in opdracht van het bedrijf achter het stuur zat. Een consequentie van de gekozen ondernemingsvorm (venootschap onder firma) is de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten. Het een en ander zal dus nog wel een staartje krijgen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline