Voorschotense informateurs maken dit weekeinde formatie-advies

Gisteren hebben informateurs Ewald van Vliet (VVD Voorschoten) en Marijke Kleijweg (GroenLinks Voorschoten) met alle politieke partijen gezamenlijk gesproken. In dit gesprek hebben zij hun bevindingen uit de gesprekken van 24 maart teruggekoppeld en hebben zij hun analyse van de tien belangrijkste speerpunten die de partijen hadden ingeleverd, gedeeld.

Er is vrijdag ook verkennend gesproken over de voorkeur voor een raads- en/of coalitieakkoord en over onderwerpen als bestuurscultuur, financiën en een regiokeuze met het oog op de bestuurlijke toekomst van het dorp.

Naar aanleiding van het gesprek stellen de informateurs dit paasweekeinde een advies op dat begin volgende week aan de raad wordt aangeboden. De Voorschotense gemeenteraad bespreekt het advies vervolgens in een openbare raadsvergadering op 12 april.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline