Cultuur071 met livemuziek en een toetje van 1 april

Cultuur071 met Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Wie komen er aan tafel? Saskia Oudshoorn, schrijfster van ‘Ben ik nou gek?’, een boek over paniekaanvallen en post-natalale depressie; Norbert Peters van Studium Generale; Rian Evers en Roos Tulen namens PSTheater; Hans van der Veen, hij vertaalde gedichten van Menno Wigman naar het Duits; Peter Visser beveelt ons muzikale optredens aan; Vincent van Zuilen leest een column; korte berichten over een sieraden special; Pakje Kunst en Leiden, uitgeroepen tot beste erfgoed gemeente van Nederland. Luister maar!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline