Informatiegesprekken Voorschoten voortvarend van start

Afgelopen zaterdag zijn in Voorschoten de eerste gesprekken gevoerd door de informateurs Ewald van Vliet (namens de VVD) en Marijke Kleijweg (namens GroenLinks). De twee spraken met alle politieke partijen. Onderwerpen van gesprek waren de duiding van de verkiezingsuitslag en de mogelijkheden en condities om te komen tot een raads- en/of coalitieprogramma.

De informateurs hebben aan alle partijen gevraagd om de tien belangrijkste inhoudelijke speerpunten uit hun verkiezingsprogramma’s aan te leveren. Zo stellen de informateurs een overzicht op van de belangrijkste zaken die partijen in een raads- of coalitieprogramma terug willen zien. Zo wordt duidelijk wat de overeenkomsten en de verschillen zijn tussen de zeven partijen.

De resultaten van de eerste informatieronde worden aanstaande vrijdagochtend in een gezamenlijk overleg met alle politieke partijen besproken.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline