Liveblog uitslag gemeenteraadsverkiezingen Leiderdorp

23.40 uur: De finale uitslag in Leiderdorp! LPL is de grootste!

22.30 uur: Zomaar een sfeer foto.

21.55 uur: De stemmen in Leiderdorp worden geteld!


Sleutelstad doet verslag van verkiezingsdag. Tot 1.00 uur vannacht lees je hier alle tussenstanden en uitslagen, foto-reportages van de uitslagenavond in het gemeentehuis, radio-interviews met juichen of huilende lijsttrekkers en video’s.

Foto’s insturen kan per e-mail (politiek071@sleutelstad.nl), via Facebook (https://www.facebook.com/sleutelstad ) of Twitter (https://twitter.com/sleutelstad).

 

Stemmen in Leiderdorp kon onder andere in het Irene gebouw waar onder ander Bart Hoenen (VVD Leiderdorp) opkwam. Ook bij Zijlkwartier, Ommedijk, het Winkelhof en de bibliotheek kon worden gestemd. (Foto’s: J.P. kranenburg).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline