Burgemeester Jaensch van Oegstgeest stemt met jongeren

2

Tussen de middag ging burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest zijn stem uitbrengen in het gemeentehuis. Dat deed hij samen met drie jongeren, Riemer, Yara en Ayla die allemaal voor het eerst mochten stemmen.

Burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest ging tussen de middag stemmen met drie jongeren die net 18 jaar zijn geworden en dus voor het eerst mochten stemmen.

Chris de Waard sprak in het gemeentehuis van Oegstgeest met Riemer, Yara en Ayla die alle drie voor de eerste keer hun stem mochten uitbrengen. Ze werden de afgelopen tijd 18 jaar.

Chris de Waard sprak met burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest toen deze tussen de middag ook zelf zijn stem ging uitbrengen.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline