Paul Dirkse en Fleur Spijker wethouderskandidaat voor D66 Leiden

1

Na gesprekken met elf kandidaten heeft de speciale Wethouders Advies Commissie (WAC) van D66 Leiden naast Paul Dirkse ook Fleur Spijker voorgedragen als wethouderskandidaat van de partij. “Beide kandidaten hebben politieke ervaring, een stevige inhoudelijke bagage en een zeer sterke binding met de stad Leiden,” aldus de WAC in haar advies aan de leden.

 

Delen

1 reactie

  1. Mocht het Fleur niet lukken om straks het wethouderschap te vervullen in buurgemeente Leiden, ben ik grote voorstander om haar als wethouder voor Leiderdorp te introduceren ( met oog op de fusie-toekomst)! Mijn stem heeft zij.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline