Cultuur071 live vanuit BplusC in de Nieuwstraat

Deze keer hoor je Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen met Cultuur071 live vanuit de bibliotheek in de Nieuwstraat in Leiden. Daar is het Cultuurfonds in gesprek met de stad en wij zitten er bovenop. We discussiëren met D66, ChristenUnie, PvdA en het CDA over cultuur in de stad en Cor Smit en Marja van der Weijden praten ons bij over de Leiden Jazz Award. The Stream speelt live en ook Peter Visser en Govert de Kok zijn er. En wat krijgt Robert Strijk voor zijn verjaardag?

Luister hier de eerste echte live-uitzending op locatie van Cultuur071 terug.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline