Gewonde bij brand in woning aan Sint Jacobsgracht

Vanmorgen brak rond 10.30 uur brand uit in een woning aan de Sint Jacobsgracht in Leiden. Daarbij is iemand gewond geraakt.

De brandweer heeft de deur opengebroken om zo toegang tot het pand te krijgen. Eenmaal binnen bleek er nog iemand aanwezig te zijn in het pand. De man is door de brandweer na buiten gebracht en na een eerste controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brand is ontstaan door een vergeten pan op het vuur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline