DIOK speelt rugbytopper vanmiddag onverwacht op eigen veld

3

Rugbyclub DIOK speelt vanmiddag de rugbytopper tegen RC Hilversum toch op eigen veld. De wedstrijd zou plaatsvinden bij Hilversum, maar daar is het veld bevroren. Daarom wordt de wedstrijd om 15.00 uur aan de Smaragdlaan in Leiden gespeeld.

DIOK staat op dit moment tweede in de Rugby Ereklasse en Hilversum eerste. Op één punt achterstand volgt RC ’t Gooi. De nummers 1 en 2 spelen aan het eind van het seizoen de finale om de landstitel. Daarom is dit een belangrijke wedstrijd voor DIOK en de Leidse rugbyers hopen op veel fans langs de lijn.

Het is in het rugby overigens niet ongebruikelijk dat een wedstrijd bij een afgelasting bij de tegenstander wordt gespeeld.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline