Cultuur071 en de moord op de Haarlemmerstraat

In deze uitzending hoor je Tomas Lieske over zijn nieuwe roman ‘De vrolijke herrijzenis van Arago’; Laurens Vos en Rosalie Fleuren vertellen over de voorstelling ‘Open Up’ in theater De Generator; Pim van der Heijden verzamelt oorlogsverhalen voor zijn project ‘Over oorlog gesproken’. We horen het verhaal van de moord op de Haarlemmerstraat. Peter van Swieten is er en we vragen heb of Leiden wel de beste erfgoed gemeente is, zoals Facebook ons doet geloven. Ook schrijft hij Brieven van verbijstering. Het één heeft misschien iets met het ander te maken. Rutger van der Heijden van Van Stockum Boekverkopers is er met nieuwe boeken, Peter Visser over de muzikale optredens en je hoort sterverslaggever Chris de Waard in gesprek met Dick Wortel en Peter Labrujère over Nijntje Pluis in het Leids vertaald. Luisterrr maarr jûh, uitgenaste.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline